13 Nisan 2009 Pazartesi

Turkish Star'ın İkinci Sayısı


Her yıl, Lokasyon Fuarı sırasında 1500'e yakın ziyaretçiye elden dağıttığımız ve Hollywood yapımcıları ile stüdyo yöneticilerine posta ile gönderdiğimiz Turkish Star yayımımız basıldı. 5000 adet basılan bu sayı gene çok zengin bir içerik ile dolu dolu. Bu sayımızın kapak yazısı Danışma Kurulu Üyemiz Devlet Bakanı Egemen Bağış'a ait. 

Bu sefer İstanbul'a özel bir sayı hazırladık. Yazılarımızda 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Projesi'ni etraflıca anlatıyoruz. Bu sayıdan edinmek için elif@turkishfilmcouncil.com adresine email atarsanız sizlere bir kopyasını iletmekten mutluluk duyarız.

Ayrıca, ilerideki sayılarda çıkacak bu yayıma, hem içerik için yazılarınızı hem de şirketinizin bu hedef kitleye tanıtımı için katılımınızı bekliyoruz.

Makalenizi aşağıdaki maddelere bakarak ve soruları yanıtlayarak çerçevelendirebilirsiniz.

- Türk Sinemasının uluslararası platformda geldiği yeri.
- Türkiye’nin dünya sinemacılarına sunduğu imkanlar ve sizin dünya sineması ile ortak girişimleriniz ve açılımlarınız.
- Türk Sineması için teşvik yasası hangi aşamada ve bunun gerçekleşmesi halinde endüstriyi bekleyen gelişmeler nelerdir?
- İstanbul’un 2010 yılı Avrupa Başkenti olmasının dünya sineması için avantajları.
- Türk sinemacılarını/sektör çalışanlarını Hollywood’da ve dünyada nasıl konumlandırıyorsunuz? Sizce, Türk ve Hollywood film sektörünü birbirine yakınlaştırmak için neler yapılmalı?

Turkish Star'a Sponsor Olmak:

Yayımımıza ilan vererek siz de şirketinizin dünya film yapımcıları tarafından tanınmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.